Főoldal színház
Színház

A Vajdasági Tanyaszínház kapta a kisvárdai színházi fesztivál fődíját (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Nyíregyháza, 2014. június 29. - Az eredeti drámaértelmezésért és a kiváló együttes teljesítményért a Vajdasági Tanyaszínház Ilja próféta című előadása kapta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) által felajánlott fődíjat a Magyar Színházak XXVI. Kisvárdai Fesztiválján.

Bővebben...
 

Több mint 40 ezer nézője volt a szatmárnémeti színháznak (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Bukarest, 2014. június 27.  - A most záruló évadban is mintegy 41 ezer néző látta a szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának előadásait - közölte pénteken az intézmény.

Bővebben...
 

Megkezdődött a kisvárdai színházi seregszemle (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Kisvárda, 2014. június 21. - Tizenkilenc hazai és határon túli magyar társulat részvételével szombat este megkezdődött a 26. Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválja, ami június 28-ig tart a felső-szabolcsi kisvárosban.

Bővebben...
 

Sikeres évadot zárt a Soproni Petőfi Színház (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Sopron, 2014.június 18. – Szerencsés és sikeres évadot zárt a Soproni Petőfi Színház, minden előadás jól sikerült; májusban nem lehetett jegyet kapni az Evita című rockoperára - hangzott el a társulat szerdai évadzáró ülésén Sopronban.

Módosítás dátuma: 2014. június 18. szerda Bővebben...
 

Pénteken kezdődik a magyar színházak fesztiválja Kisvárdán (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Kisvárda, 2014. június 16. - Tizenkilenc társulat részvételével pénteken kezdődik a 26. Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválja; az észak-szabolcsi kisvárosban június 28-ig 26 előadást láthat a közönség.

Bővebben...
 


17. oldal / 108

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 231 vendég böngészi