Főoldal színház
Színház

Ma kezdődik a szabadtéri színházi szezon (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. június 7. - Ma indul a szabadtéri színházi szezon: a Budapesti Nyári Fesztivál, a Gyulai Várszínház, a Kisvárdai Várszínház, a Kőszegi Várszínház és a Zsámbéki Színházi Bázis közös évadnyitással, előadásokkal, koncertekkel várja a közönséget ezen a napon.

Bővebben...
 

Vidéki Színházak Fesztiválja a Thália Színházban szeptemberben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. június 7. - Szeptember 6. és 13. között ismét megrendezi a Vidéki Színházak Fesztiválját a budapesti Thália Színház: a közönség nyolc nagyszínpadi és három stúdió előadást láthat, amelyeket több kategóriában öttagú zsűri fog értékelni.

Bővebben...
 

Rekordszámú előadást tartott az évadban a miskolci színház (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Miskolc, 2014. június 7. - Rekordot döntött a Miskolci Nemzeti Színház a 190. évadban: a vendégszereplésekkel együtt 610 előadást játszott a társulat, ebből az ország első kőszínházában 583 színházi estén vehettek részt a nézők - közölték a teátrum évadzáró társulati ülésén, szombaton. A következő évad középpontjában Shakespeare művei állnak.

Módosítás dátuma: 2014. június 07. szombat Bővebben...
 

Magyar nyelvű előadás nyert a szerbiai Sterija Játékokon (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Belgrád, 2014. június 3. - Végel László Kossuth-díjas író művéből, a Neoplanta, avagy az Ígéret Földje című regényből készült előadás nyerte el az 59. Sterija Játékok elnevezésű szerbiai színházi fesztivál fődíját - derült ki a zsűri értékeléséből, amelyet kedden tettek közzé a fesztivál honlapján.

Bővebben...
 

Kabóciádé bábfesztivál június közepén Veszprémben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Veszprém, 2014. június 1. – A veszprémi Kabóca Bábszínház idén is megrendezi a Kabóciádé Családi Fesztivált. A színes eseményeket felvonultató programsorozatra, amelyen idén Smaragdváros is megelevenedik, június 14-én és 15-én várják az érdeklődőket.

Bővebben...
 


18. oldal / 108

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 179 vendég böngészi