Főoldal színház
Színház

Több mint 36 millió forintot ítéltek oda színházi produkciók forgalmazására (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. június 1. - Hazai színházi produkciók országos és külföldi forgalmazására mintegy 36,2 millió forint támogatás odaítéléséről döntött Halász János, az EMMI kultúráért felelős államtitkára - tájékoztatta az Emmi kultúráért felelős államtitkársága vasárnap az MTI-t.

Bővebben...
 

Vita a színház és politika viszonyáról a Katona József Színházban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. május 27. - Nagy érdeklődés mellett zajlott a budapesti Katona József Színház KP című vitasorozatának hétfői estje, amelyen a művészet és a politika viszonyáról, a szakma megosztottságáról beszélgetett Ascher Tamás, a Katona József Színház főrendezője, Oberfrank Pál, a veszprémi Petőfi Színház igazgatója, Schilling Árpád rendező, a Krétakör alapítója és Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója.

Bővebben...
 

Richard Strauss-fesztivál: hat operát tűz műsorra az Operaház (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Budapest, 2014. május 19. - Richard Strauss hat operáját tűzi műsorra a Magyar Állami Operaház május 25. és június 11. között a német komponista születésének 150. évfordulója alkalmából.

Módosítás dátuma: 2014. május 19. hétfő Bővebben...
 

Megkezdődött a Keresztény Színházi Fesztivál Budapesten (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. május 16. - Szükség van a magas színvonalú, keresztény tematikájú előadásokra - hangsúlyozta az 1. Keresztény Színházi Fesztivál péntek esti megnyitóján a főpolgármester az Újszínházban, ahol ebből az alkalomból fakeresztet is állítottak.

Módosítás dátuma: 2014. május 17. szombat Bővebben...
 

Keresztény Színházi Fesztivált rendeznek Budapesten (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. május 14. - Színházi előadások, beszélgetések, koncertek és kiállítás is várja az érdeklődőket május 16. és 22. között az első Keresztény Színházi Fesztiválon, amelynek a budapesti Újszínház és a terézvárosi Avilai Nagy Szent Teréz-plébániatemplom ad otthont.

Bővebben...
 


19. oldal / 108

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 219 vendég böngészi