Főoldal muzsika
Muzsika

Csaknem 2 milliárd forint plusztámogatás zenei együtteseknek (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Budapest, 2013. március 29. - Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere beszél a Budapesti Vonósok előtt a Művészetek Palotájában 2013. március 29-én.

Módosítás dátuma: 2013. március 30. szombat Bővebben...
 

Francia sztárénekesnő a Budapesti Tavaszi Fesztiválon (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. március 29. - A világ egyik legkeresettebb szopránja, a francia Patricia Petibon lép fel hétfőn este a Müncheni Kamarazenekarral a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben a Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) keretében.

Bővebben...
 

Tizennyolcadik századi cselló szólal meg Kismartonban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest/Kismarton, 2013. március 24. - Egy hangszer-különlegesség szólal meg a harmadik évébe lépett kismartoni (Eisenstadt) Esterházy Fesztivál nyitóhangversenyén, április 6-án a Haydn-teremben: egy 1720-ban készült cselló, amelyet nagy valószínűséggel a hercegi zenekar számára vásároltak. Az elveszettnek hitt hangszert 2006-ban találták meg.

Bővebben...
 

Az NFZ Bartók-hangversenye a fesztiválon (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. március 24. - Bartók Béla születésnapjának tiszteletére, a Budapesti Tavaszi Fesztivál fontos eseményeként adja március 25-i hangversenyét a Művészetek Palotájában a Nemzeti Filharmonikus Zenekar (NFZ) Kocsis Zoltán vezényletével. Az együttes másnap Bogotába utazik, az első Beethoven Fesztiválra.

Bővebben...
 

Bobby McFerrin a győri filharmonikusokkal próbál (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Budapest, 2013. március 15. - Bobby McFerrin amerikai karmester, dzsesszénekes próbál a Győri Filharmonikus Zenekarral 2013. március 15-én.

Módosítás dátuma: 2013. március 15. péntek Bővebben...
 


21. oldal / 35

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 153 vendég böngészi