Főoldal muzsika
Muzsika

Wagner-Verdi 200 - Ajándékkoncert a szegedi Dóm téren (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Szeged, 2013. július 30. - A kettős bicentenáriumhoz kapcsolódva Verdi és Wagner műveiből csendülnek föl részletek a Szegedi Szabadtéri Játékok tizenegyedik alkalommal megrendezett ajándékkoncertjén szerdán a Dóm téren; a Szegedi Szimfonikus Zenekart Gyüdi Sándor Liszt-díjas karnagy vezényli.

Bővebben...
 

Öt koncert a Szolnoki Szimfonikus Nyár programjában (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Szolnok, 2013. július 23. - Parti-túra címmel öt különleges zenei eseményből álló rendezvénysorozat várja a szabadtéri koncertek kedvelőit augusztusban Szolnokon, a Tiszai hajósok terén.

Bővebben...
 

Vásáry Tamás adott születésnapi koncertet a debreceni nyári akadémián (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Debrecen, 2013. július 22. - Fafúvós gálával folytatódik hétfőn Debrecenben az Ifjú zeneművészek nemzetközi nyári akadémiája, amelyet 13. alkalommal rendez meg a Debreceni Egyetem (DE) zeneművészeti kara. Vasárnap Vásáry Tamás adott születésnapi zongorahangversenyt.

Bővebben...
 

Régizenei találkozó kezdődik Győrben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Győr, 2013. július 20. – Reneszánsz és barokk kori zeneműveket megszólaltató koncertekkel és a két korszak előadásmódját ismertető mesterkurzusokkal régizenei találkozót tartanak vasárnaptól egy héten át Győrött és a kistérségben.

Bővebben...
 

Concerto nyárestek a Pesti Vármegyeháza díszudvarán (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2013. július 10. - Négy hangversenyből álló nyáresti hangversenysorozatot ad a Concerto Budapest Zenekar a Pesti Vármegyeháza díszudvarán. A programot az együttes fuvolaművésze, Kaczander Orsolya szerkesztette, az első alkalommal - csütörtökön - Csalog Gábor zongoraművész a szólistájuk.

Bővebben...
 


15. oldal / 35

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 613 vendég böngészi