Főoldal muzsika
Muzsika

Zenei fesztivállal nyitják meg a Marionettszínházat Eszterházán (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Fertőd, 2013. május 30. - Zenei fesztivállal ünneplik a hétvégén az újjáépített Marionettszínház megnyitását Eszterházán, a mai Fertődön, az Esterházy kastély-együttesben.

Módosítás dátuma: 2013. május 30. csütörtök Bővebben...
 

Soltész Ágnes hegedűművész kapta a Komor-plakettet (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2013. május 29. - Soltész Ágnes, a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekarának - az Operaház együttesének koncertmestere vehette át Ókovács Szilveszter főigazgatótól és Héja Domonkos főzeneigazgatótól az idei Komor Vilmos-emlékplakettet.

Bővebben...
 

Music Hungary - Politikai kerekasztal-beszélgetés zeneiparról, kultúráról (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Eger, 2013. május 17. – Rendszerszerű támogatásokat hiányoltak a könnyűzenei ipar számára az ellenzéki pártok vezetői az egri Music Hungary konferencia pénteki második napján, amelyen Karácsony Gergely, az Együtt 2014 Pártszövetség képviselője, Nyitrai Zsolt egri fideszes országgyűlési képviselő, Schiffer András LMP- és Mesterházy Attila MSZP-elnök részvételével politikai kerekasztal-beszélgetést tartottak a kultúráról, a zeneipar helyzetéről.

Bővebben...
 

Budapest by Liszt - a zeneszerző életének budapesti állomásai (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. május 17. - A világhírű zeneszerző, zongoravirtuóz és zenepedagógus, a 202 éve született Liszt Ferenc munkásságának emlékeit felidéző programcsomagot mutattak be pénteken a fontos csomópontokban: a Művészetek Palotájában, a Vigadó téren, a Magyar Állami Operaházban és a Régi Zeneakadémián, az Andrássy úton.

Bővebben...
 

Wagner 200 - Kiállítás nyílik a budapesti Liszt-múzeumban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. május 16. - Wagner és magyar barátai címmel kiállítás nyílik pénteken a Liszt Ferenc Múzeumban, a Régi Zeneakadémia épületében.

Módosítás dátuma: 2013. május 16. csütörtök Bővebben...
 


18. oldal / 35

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 412 vendég böngészi