Főoldal muzsika
Muzsika

Music Hungary - Megkezdődött a zeneipari konferencia Egerben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Eger, 2013. május 16. - Jelentős iparággá nőtte ki magát a nemzetgazdaságban a zeneipar, az oktatóktól a szerzőkön, muzsikusokon át a fesztiválszervezőktől a hangszerkészítőkig mind a kultúra, mind pedig a foglalkoztatás terén - hangzott el a Music Hungary című zeneipari konferencián, amelyet első alkalommal rendeztek meg. A kétnapos esemény házigazdája Eger.

Bővebben...
 

Haydn és a szerelem - Koncertek Kismartonban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. május 6. - Negyedszer rendezik meg a Haydn Akadémiát Kismartonban (Eisenstadt) az Esterházy-kastély Haydn-termében: a 2013-as sorozat, amely a Haydn és a szerelem címet kapta, május 11-én indul.

Bővebben...
 

Beethoven-emlékkoncertek Budán - nemzetközi siker Baráti Kristóf és Würtz Klára Beethoven-albuma (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2013. május 2. - Szakcsi Lakatos Béla, ifj. Balázs János, Baráti Kristóf és Würtz Klára részvételével különleges koncertsorozattal emlékezik meg a Budavári Önkormányzat arról, hogy Ludwig van Beethoven, a bécsi klasszikus zene kiemelkedő alakja 1800. május 7-én nagyszabású koncertet adott a Várszínházban.

Bővebben...
 

Adománygyűjtő koncert Liszt budapesti mellszobrának felállításáért (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. május 1. - Jótékonysági zongoraesetet ad a Ránki művészcsalád pénteken a Budapest Music Centerben (BMC) annak érdekében, hogy Budapesten is felavathassák Liszt Ferenc mellszobrát.

Bővebben...
 

Ismét Kassán lép fel a Nemzeti Énekkar (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. április 30. - Csütörtökön újra a kassai Dom Umeniában lép fel a Nemzeti Énekkar, az együttes a Szlovák Állami Zenekar meghívásának tesz eleget a két társulat között évek óta tartó szoros együttműködés jegyében.

Bővebben...
 


19. oldal / 35

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 410 vendég böngészi