Főoldal muzsika
Muzsika

Országos kamarazenei versenyt rendeznek csütörtöktől Székesfehérváron (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Székesfehérvár, 2013. április 17. - Tizenkettedik alkalommal rendezik meg Székesfehérváron az Alba Regia országos kamarazenei versenyt, a csütörtökön kezdődő háromnapos eseményen 34 intézményből 185 diák vesz részt.

Bővebben...
 

Óriási siker a Nemzeti Filharmonikusok bogotái turnéján (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. április 3. - Hatalmas sikert aratott Bogotában a Nemzeti Filharmonikus Zenekar. Az együttes az idén először megrendezett Beethoven Fesztiválon lépett fel.

Bővebben...
 

A nürnbergi mesterdalnokok a Budapesti Wagner-napok új produkciója (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest/Bécs, 2013. április 3. - Richard Wagner születésének 200. és halálának 130. évfordulója alkalmából a zeneszerző egyetlen vígoperáját, A nürnbergi mesterdalnokokat mutatja be világsztárokkal a Művészetek Palotája (Müpa) a Budapesti Wagner-napokon.

Bővebben...
 

Emmi: csak nyilvántartásba vett előadóművészeti szervezeteket támogathatnak (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. április 3. - Mivel a Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar alapítványi formában működik, regisztrálnia kellett volna az előadóművészeti irodánál, hogy részt vehessen az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) pályázatain - közölte szerdán a tárca az MTI-vel.

Bővebben...
 

Lemondott a soproni Liszt-zenekar vezetése (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. április 02. -  Pénzhiány miatt lemondott az ország legrégebbi szimfonikus zenekara, az 1829-ben alapított soproni Liszt-zenekar teljes vezetése.

Bővebben...
 


20. oldal / 35

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 435 vendég böngészi