Főoldal tánc
Tánc

Juronics Tamást választották a Magyar Koreográfusok Társasága elnökévé (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Szeged, 2014. június 4. - Juronics Tamás Kossuth-díjas érdemes művészt, a Szegedi Kortárs Balett művészeti vezetőjét választották a Magyar Koreográfusok Társasága elnökévé – tájékoztatta a szervezet szerdán az MTI-t.

Bővebben...
 

Quadrille Táncfesztivál - középiskolások táncolnak francia négyest Szombathely főterén (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Szombathely, 2014. május 21. - Tánccal köszöntik érettségiző társaikat pénteken délben Szombathely főterén középiskolás diákok: több százan táncolnak egyszerre francia négyest Johann Strauss Denevér című zenéjére - közölte az MTI-vel szerdán a szervező szombathelyi AGORA Kultúrális Központ munkatársa.

Bővebben...
 

A tánc világnapja - A Szilfid című balett bemutatója az Operaházban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2014. április 29. - Oláh Zoltán (j) James szerepében és a címszerepet alakító Shoko Nakamura (b) Herman Severin Lovenskiold és Maina Gielgud A Szilfid című klasszikus-romantikus balettjének próbáján az Operaházban 2014. április 29-én.

Módosítás dátuma: 2014. április 29. kedd Bővebben...
 

Táncgálával jubilál a Kodály Zoltán Táncművészeti Egyesület (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Salgótarján, 2014. április 22. – Fennállásának húszéves jubileumát táncgálával ünnepli pénteken a Kodály Zoltán Táncművészeti Egyesület a salgótarjáni Városi Sportcsarnokban.

Bővebben...
 

Etüdök - Premierre készül a Magyar Nemzeti Balett (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. március 18. - Új produkcióval jelentkezik a Magyar Nemzeti Balett az Erkel Színházban: az Etűdök című darabot március 22-én, az együttes Modern+1 című estjén láthatja először a közönség, két modern, de bizonyos értelemben máris klasszikusnak számító Jirí Kylián-koreográfia, a Petite Mort és a Hat tánc kíséretében.

Bővebben...
 


5. oldal / 27

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 392 vendég böngészi