Főoldal tánc
Tánc

Ezerötszáz táncost várnak a III. Connector Táncfesztiválra Veszprémbe (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Veszprém, 2014. február 18. - Ezerötszáz táncost várnak a III. Connector Táncfesztiválra Veszprémbe, a seregszemlét március első hétvégéjén rendezik meg - közölték keddi sajtótájékoztatójukon a szervezők.

Bővebben...
 

A víg özvegy hazai premierjével kezdi a tavaszt a Magyar Nemzeti Balett (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2014. február 18. - Lehár Ferenc A víg özvegy című operettje balettváltozatának február 22-i magyarországi bemutatójával indul a Magyar Nemzeti Balett harminc előadást kínáló tavaszi előadássorozata, amelynek során a klasszikus elemekre épülő Etűdök című produkciót is láthatja az Erkel Színház közönsége.

Bővebben...
 

László és Páli a standard, Silvestri és Váradi a latin bajnok (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. február 17. - A standard táncosok mezőnyében a László Csaba, Páli Viktória kettős, a latin táncok kategóriájában pedig az Andrea Silvestri, Váradi Martina páros győzött a Budapesten rendezett országos bajnokságon.

Bővebben...
 

Németországi turnéra indult a Győri Balett (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Győr, 2014. január 7. - Vasárnapig Németországban vendégszerepel a Győri Balett. A társulat kedden utazott el, és négy városban mutatja be La vie en Rose - Rózsaszínház című táncjátékát – tudatta a Győri Balett az MTI-vel közleményben.

Bővebben...
 

Újévi tánckoncert lesz szombaton a Verdi-év zárásaként Szolnokon (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Szolnok, 2014. január 3. - Bolero! címmel tánckoncertet mutatnak be a Szolnoki Szimfonikus Zenekar összművészeti produkciójaként szombaton Szolnokon, a Városi Sportcsarnokban; az esten mintegy háromszáz zenész, énekes és táncos lép a közönség elé.

Bővebben...
 


7. oldal / 27

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 277 vendég böngészi