A férfiakat lelövik, ugye? (888.hu)

E-mail Nyomtatás PDF


2021. február 3. - Azt gondolhatnánk, a #metoo láznak már vége, mindenki megtanulta, milyen ingoványos talaj a zaklatással bemondásra történő vádolás, de nem: a napokban Evan Rachel Wood színésznő, a Westworld sorozat sztárja azzal vádolta meg Marilyn Manson énekest, hogy a férfi bántalmazta őt kapcsolatuk ideje alatt.

Módosítás dátuma: 2021. február 04. csütörtök Bővebben...
 

Öt prefektusa és tizenegy alprefektusa lesz az RMDSZ-nek (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Bukarest, 2021. február 2. - Öt prefektusa (kormánymegbízottja), illetve a korábban kialkudott tíz helyett tizenegy alprefektusa lesz a Romániai Magyar Demokrata Szövetségnek (RMDSZ), miután erről a koalíciós pártok megállapodtak - adta hírül kedden a Maszol.ro hírportál.

Bővebben...
 

Ismét teljes kapacitással működnek Erdélyben az EMNT Demokrácia-központjai (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Bukarest, 2021. február 2. - Február 1-jétől ismét teljes kapacitással működnek Erdélyben az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanácsnak (EMNT) az egyszerűsített honosítást segítő Demokrácia-központjai - közölte kedden az EMNT.

Bővebben...
 

Továbbra sem szabadulhat Romániában a terrorizmusért elítélt Szőcs Zoltán (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Bukarest, 2021. február 1. - Továbbra is börtönben marad a terrorizmusért elítélt székelyföldi Szőcs Zoltán, miután a Brassó megyei törvényszék hétfői jogerős ítéletében megváltoztatta a brassói bíróság elsőfokú, az elítélt feltételes szabadlábra helyezéséről rendelkező határozatát.

Bővebben...
 

Feró és a fehér zongora (Demokrata)

E-mail Nyomtatás PDF


Fotó: Vermes Tibor
2021. január 30.  - Hosszú távra tervezni a szocializmusban nem lehetett.

Módosítás dátuma: 2021. február 01. hétfő Bővebben...
 

SZFE - Elismert szakemberek irányítják a szeptemberben induló mozgóképes osztályok munkáját (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2021. január 28. - Elismert szakemberek - mások mellett András Ferenc Kossuth-díjas rendező és Koltai Lajos Kossuth-díjas rendező, operatőr, a nemzet művésze - irányítják a Színház- és Filmművészeti Egyetemen (SZFE) szeptemberben induló mozgóképes osztályok munkáját - közölte az egyetem vezetése csütörtökön az MTI-vel.

Bővebben...
 

Tőkés László fogta az Európai Bizottság alelnökét, és belekalapálta a földbe (foter)

E-mail Nyomtatás PDF


2021. január 28. - Cinikusnak és szégyenteljesnek nevezte az Európai Bizottság döntését, amivel lesöpörték az asztalról a Minority SafePack kezdeményezést.

Bővebben...
 

Hangfoglaló program - Újabb harminckilenc pályázat részesül támogatásban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2021. január 25. - Húsz könnyűzenével foglalkozó médium 34,4 millió forint, a magyar dalra fókuszáló tizenkilenc pályázat pedig csaknem 30 millió forintos támogatásban részesül az Nemzeti Kulturális Alap (NKA) Hangfoglaló könnyűzene támogató program kollégiumának utolsó 2020-as döntése értelmében.

Bővebben...
 


10. oldal / 2383

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 176 vendég böngészi