Amerikai szociálpszichológusok: durván balra manipulál a társadalomtudomány (Mandiner)

E-mail Nyomtatás PDF

 

2023. február 11. - Elfogultnak lenni nem bűn, hanem nagyon is emberi dolog.

Bővebben...
 

Úzvölgyi katonatemető - Táblabíróság: el kell távolítani a törvénytelenül felállított betonkereszteket (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

 

Kolozsvár, 2023. február 10. - Alaptalannak ítélte a Bákói Táblabíróság pénteken az úzvölgyi katonatemető egyik perében benyújtott fellebbezést, és megerősítette a Csíkszentmártonnak kedvező alapfokú ítéletet.

Bővebben...
 

Tanfelügyelőség: alaptalanok a székelyhídi iskola magyar vezetőségét ért diszkriminációs vádak (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Kolozsvár, 2023. február 7. - Alaptalannak találta az erdélyi, székelyhídi Petőfi Sándor Gimnázium magyar igazgatója és tanári kara ellen megfogalmazott diszkriminációs vádakat a Bihar megyei tanfelügyelőség - közölte az MTI-vel kedden Kéry Hajnal főtanfelügyelő-helyettes.

Bővebben...
 

Új témákkal bővült a romániai Mikó Imre Jogvédelmi Szolgálat éves jelentése (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Kolozsvár, 2023. február 6. - A korábbiak mellett új témákkal bővült a Mikó Imre Jogvédelmi Szolgálatnak a romániai magyarok helyzetéről készített, 2022-es évre szóló jelentése - derül ki a szervezet honlapján közzétett dokumentumból, melyet hétfőn kezdtek el postázni a nemzetközi jogvédelmi szervezeteknek.

Bővebben...
 

Megalázó tapasztalatairól mesél a magyar modell ( InStyle Online)

E-mail Nyomtatás PDF2023. január 27. - Azt gondoltad, a modellek rengeteg pénzt keresnek, fényűző szállodákban laknak és közben csak szépen kell mosolyogniuk? Nyáry Luca jó ideje mozog ebben a világban és most eloszlat minden tévhitet.

Bővebben...
 

Szili Katalin: Kárpátalján is az összefogás jelenti az egyetlen túlélési stratégiát (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFBeregszász, 2023. január 19. - Az ukrajnai háborús körülmények között a többi nemzetrészhez hasonlóan a kárpátaljai magyarság számára is az összefogás jelenti az egyetlen túlélési stratégiát - jelentette ki Szili Katalin miniszterelnöki megbízott a magyar kultúra napja alkalmából a Kárpátaljai Magyar Művelődési Intézet (KMMI) és a Magyar Értelmiségiek Kárpátaljai Közössége (MÉKK) által tartott értelmiségi fórumon.

Bővebben...
 

Menczer Tamás: a magyarellenes döntések és cselekedetek elfogadhatatlanok (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF
Budapest, 2023. január 19. - Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára arra szólította fel a munkácsi kistérség helyi vezetőit, hogy azonnal fejezzék be a magyarokkal szembeni atrocitásokat.

Bővebben...
 

A Dunán volt a legnagyobb nézettség szilveszterkor (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFBudapest, 2023. január 6. - A Duna televízió lett a nézettségi verseny győztese a 2022-es esztendő utolsó napján. A Csináljuk a fesztivált! szilveszteri fordulója, amely a legnagyobb bulislágereket vonultatta fel, a fiatal, 18-49 éves korosztályban a legnépszerűbb televíziós tartalom lett.

Bővebben...
 


7. oldal / 2407

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 181 vendég böngészi