A Magyar Református Egyház zsinata megerősítette a II. Helvét Hitvallást (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Debrecen, 2017. június 24. - Megerősítette a II. Helvét Hitvallást, és elfogadta új fordítását a Magyar Református Egyház közös zsinata szombaton a debreceni református Nagytemplomban.

Bővebben...
 

Református zsinat: a református egység megtartó erő (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFDebrecen, 2017. június 24. - A református egység megtartó erő, a jövőképet teszi reményteljessé - összegezte a zsinat üzenetét a Kárpátaljai Református Egyházkerület püspöke a Magyar Református Egyház közös zsinatát követő sajtótájékoztatón szombaton a debreceni Nagytemplomban.

Módosítás dátuma: 2017. június 24. szombat Bővebben...
 

Megelőzte az MKP támogatottsága a Most-Híd vegyespártét egy felmérés szerint (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Pozsony, 2017. június 22. - Megelőzte a felvidéki Magyar Közösség Pártjának (MKP) támogatottsága a Most-Híd szlovák-magyar pártét - derült ki a Polis közvélemény-kutató ügynökség csütörtökön közzétett felméréséből, amelyben mindkét párt átlépte a parlamentbe jutás küszöbét.

Bővebben...
 

Pert nyert a román csendőrség ellen az Erdély-zászló miatt március 15-én megbírságolt EMNP-alelnök (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Bukarest, 2017. június 22. - Első fokon pert nyert a román csendőrség ellen Soós Sándor, az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) országos alelnöke, akit több társával együtt a kolozsvári március 15-i ünnepség alkalmából emeltek ki a tömegből, amiért Erdély-zászlóval vonultak az ünneplők között.

Bővebben...
 

Változatos programokkal készül Debrecenben a református egyház (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Debrecen, 2017., június 20. - Változatos programokkal készül Debrecenben a múzeumok éjszakájára a református egyház - mondta a Debreceni Református Kollégium Múzeumának igazgatója az esemény keddi debreceni sajtótájékoztatóján.

Bővebben...
 

A Magyarország Szépe - Miss World Hungary döntője (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2017. június 19. - Koroknyai Virág szépségkirálynő (k), Viczián Viktória első (b), Gelencsér Tímea tavalyi győztes (b2), illetve Pető Laura második udvarhölgy (j)

Módosítás dátuma: 2017. június 19. hétfő Bővebben...
 

Feljelentette az RMDSZ Traian Basescut és több román hírcsatornát magyarellenes megnyilvánulásaik miatt (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Bukarest, 2017. június 20. - A román diszkriminációellenes és audiovizuális tanácsnál tett feljelentést a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) Traian Basescu volt román elnök és négy román hírtelevízió ellen magyarellenes megnyilvánulásaik miatt - közölte kedden Porcsalmi Bálint, az RMDSZ ügyvezető elnöke.

Bővebben...
 

Elfogadta a román szenátus szakbizottsága március 15. hivatalos ünneppé nyilvánítását (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Bukarest, 2017. június 19. - Elfogadta a román szenátus közigazgatási szakbizottsága hétfőn a Romániai Magyar Demokrata Szövetségnek (RMDSZ) azt a törvénytervezetét, amely március 15-ét a romániai magyarság hivatalos ünnepévé nyilvánítaná - közölte hétfőn a Digi24.ro hírtelevízió.

Bővebben...
 


1. oldal / 2275

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 93 vendég böngészi